Fortsätt till huvudinnehåll

Create Art 2015

 Snart är året slut och ett nytt år närmar sig. Har gjort en canvas som ska uppmuntra er alla i ert skapande. Hoppas ert år blir fullt att kreativt skapande.
***
Soon the year is ended and a the new year is approaching. Have made a canvas that will encourage all of you in your creation of art. Hope your year will bee full of creative expression.


Målat med svart gesso och limmat fast gamla penslar på canvasen. Även dessa dessa har fått gesso på sig. Torrborstat lite lätt med Texture Paste på penslarna. Även Texture Paste på Word Play bokstäverna.
***
I have åainted with black gesso and glued  on old brushes on the canvas. Even the brushes I have been painted gesso on. Dry brushed lightly with Texture Paste the brushes. I have also used Texture Paste the Wordplay letters.


Glittret har jag fäst med Soft Matte Gel.
***
To fastener the glitter I have used Soft Matte Gel.


Vad roligt att du tittade förbi./Thanks for stopping by.

Material/List of Supplies:
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Luminous 961596
Prima Art Basics - Heavy Gesso - Black 250 ml 961459
Prima Art Basics - 3D Gloss Gel 473 ml 961367
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Martha Stewart Craft Paint Bristle Brush Set 4pc PL32947 
Sizzix Bigz XL Die Word Play by Tim Holtz 657837
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Silhouette Rensning verktyg 199650
Silhouette Cameo 12 tum Startpaket 199218
Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!