Fortsätt till huvudinnehåll

Bad conscience cards/ Dåligt samvetekort

Det här är mitt sista inlägg som Gäst Designer här hos Hobbyworld. Det har varit otroligt roligt att få jobba med alla härliga produkter och min inspiration har flödat! Jag hoppas att jag kunnat förmedla min inspiration till er alla! Jag vill säga stort tack till Hobbyworld för att jag fick vara er gäst!

***

This is my last post as a Guest Designer here at Hobbyworld. It has been so much fun creating with all amazing products and I have felt so inspired! I hope I have been able pass all my inspiration to you all! I want to say thank you to Hobbyworld for having me here as a guest!


Vi har nog alla någon gång fått de där julkorten från någon som vi själva glömt att skicka till. Pinsamt! Med dåligt samvete skickar man iväg ett kort som dyker upp hos mottagaren efter jul. Idag tänkte jag visa hur man snabbt kan få ihop kort att skicka och som kanske inte känns fullt sådär Jultomte aktiga. 

***
I guess we all have recived Christmas cards from some one  we nevver sent a card for. Embarrasing! With a bad conscience we send a card which will arrive after Christmas. 
I thought I would show you a card you can make fast and that isn´t so much in Santa style.

Enligt mig är det absolut bästa sättet att få ett kort att kännas lyxigt att använda många die-cuts i flera lager. Bestäm design och veva fram en hel hög med die-cuts och montera ihop. Om du varierar mönsterpapper blir inte korten exakt likadana.

***
According to me the best way to create luxurious cards is to use lots of die-cuts in layers.
First you decide your design and then it´s just to start scrolling your machine. Make a whole pile of die-cuts and then put it together. Just vary the patterned papers and your cards will turn out different.

 Jag använder enbart papper till dekorationer på dessa snabba kort. Olika snöflingor och stjärnor blir fina ihop.

***
I only use papers to embellie these quick cards. Different snowflakes and stars looks nice together.


Materiallista/List of supplies:
Carta Bella - So This is Christmas 6x6 Paper Pad CBST20015
MD Craftable Tinys Deer CR1289
Spellbinders Nestabilities 5x7 Detailed Scallops S6-004
Spellbinders Nestabilities Elegant Ovals S4-425
Spellbinders Nestabilities Fleur De Lis Rectangles S4-317
MSC Artic Snowflake Punch M283007
MSC Himalayan Snowflake Large Punch M232301
EK Mini Punch 2Pk  Heart and Stars 54-10075
3D Foam Squares - White Variety Pack 01614-10

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Många kramar från Ulrika!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!