Fortsätt till huvudinnehåll

Årets sista vinnare är... / The last winners for this year are...

Det är hög tid att presentera våra tre sista vinnare för i år.
 
Som vanligt är det massor av fina bidrag som vi ska välja bara tre vinnare ur men vi har gjort vårt val:
 
Bidrag nr 9 - Åsa J
 

Bidrag nr 5 - Sofiutane
 
 
Bidrag nr 1 - Anna Uhras
 
 
Grattis till er tre! Maila Helena på helena@hobbyworld.se för mer information om din vinst!
 
För att summera ihop 2014 så kan vi sammanfatta det med att det har varit fantastiskt roligt att få ta del av alla era tävlingsbidrag. Otroligt bra "jobbat" allihopa och ett stort TACK till er alla.
 
Redan den första januari är det dags att presentera 2015 års första tävling - välkommen tillbaka att ta del av den då!
------------------------------------------------
It's time for us to announce our final three winners for this year.
 
There were lots of beautiful projects as usual and we could just pick three of them but we have now made our choice - see above.
 
Congratz to you! Send an e-mail to Helena at helena@hobbyworld.se for more information regarding your prize.
 
To sum up 2014 we can say it have been so much fun to see all of your projects who've been made for our challenges. Amazingly well done all of you and a big THANKS to you.
 
At January 1st it's time for announcing the first challenge for 2015 - welcome back then!

Kommentarer

  1. Tjoho vad glad jag blev :) :) :) Tack snälla ni !! Gott Nytt År på er alla så småningom och tack för att ni är så engagerade och orkar inspirera hela tiden!! Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Gratulerar till vinnarna, otroligt fina bidrag!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!