Fortsätt till huvudinnehåll

You are my angel in everyday life!

Jag tänkte visa lite mer av kortet som jag skapade som inspirationsalster till novembers utmaning. Ni är väl med på utmaningen! Jag har skapat ett kort till en vän som alltid finns där. En vardagsängel!

***
I wanted to show you the card I made as inspiration for our challenge a bit more. I created this card for a friend who is always there for me. A everyday angel!

Jag skapade hennes vingar genom att använda en Sizzix die. Jag fäste henne sedan med 3d kuddar för att få ett läckert djup i kortet.

***
I used a Sizzix die to create her wings. Then I mounted her with 3d pads to get a cool depth in the card.

Jag har använt flera olika kantstansar och en bårdstans på mitt kort.

***
I used several edge punches and one border punch for my card.


Materiallista/List of supplies:
Marianne Design Classic Christmas Pape Pad 6x6 PK9113
Ek Deco Scallop Edger Punch 54-40027
EK 1/2 Inch Circle Punch 54-10062
EK 3/16 Inch Circle Punch 54-10059
Martha Stewart Crafts 2 in 1 Deep Edge Punch Striped Hearts 42-77007
EK Tools Dotted Scallop Edger Punch 54-40111
Sizzix Thinlits Die Set 9PK Rosettes 659832
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Prima Marketing Mixed-media Doll Cling Stamp 910198
Bazzil Kraft 12x12 T9-960
Adhesive Value Pack 01697-30
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!