Fortsätt till huvudinnehåll

Two Queens at Gripsholm

I juli var jag och min man ute på Mälaren tillsammans med Patrik och Jeanette i deras båt. Jag och Jeanette har känt varandra i nästan 10 år och hon har blivit en av mina närmaste vänner. Och vi är ju inte bara vänner, vi är också kollegor på Hobbyworld. :) Riktigt goda vänner som älskar samma hobby, det är något att sätta värde på. :)

Här har jag skapat en layout med massor av härliga Prima Marketingprodukter som Texture Paste och Color Bloom Spray.

***********

I July was me and my husband on a boattrip at Mälaren with Patrik & Jeanette in their boat. Jeanette and I has known each other for almost ten years now and she's one of the closest friends I have. And we are not just friends, we're colleagues at Hobbyworld as well. :) Really good friends that love the same hobby, it's something to treasure. :)

Here comes a layout with a lot of products from Prima Marketing like Texture Paste and Color Bloom Spray.Material
Bazzill Basics Mono Raven T10-1081
Marianne Design Sunshine Paper Roses RB2202
Marianne Design Silk Lace Off White JU0915  
Prima Art Basics - Texture Paste - Gold Crackle 961558 
Prima Art Basics - Texture Paste - Platinum Crackle 961527 
Prima Sparkling Pastels Storm Cloud - Color Bloom 573768
Prima Vintage Metal Gold Foil - Color Bloom 573805
Prima Marketing Cartographer Globetrotter 574543
Prima Marketing Soubrette Flowers 561574
Prima Marketing Wax Cord - Taupe 576752   
Thickers Jen Hadfield Chipboard - Gilded - Gold 732613


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!