Fortsätt till huvudinnehåll

Together

Ett kort med papper från My Minds Eye och dekorationer från Heidi Swapp.
************
A card with paper from My Minds Eye and decorations from Heidi Swapp.
Jag använde den överblivna delen efter att jag stansat ut en mönstrad oval och limmade den på mönsterpappret. Klippte sen bort mönstren på den utstansade delen så att det endast blev en oval kvar. Monterade ovalen med 3D-tape. Dekorationerna har en resistyta så jag färgade in glödlamporna och texten med svart mist.
************
I used the leftover part after I punched out a patterned oval and glued it on the pattern paper. Then I cut away the patterns on the die cut part so that it only became an oval left. Assembled the oval with 3D tape. The decorations have a resist surface so I colored in the bulbs and text with black mist.
Jag använde Martha Stewarts High gloss på glödlamporna.
***********
I use Martha Stewart´s High gloss on the bulbs.

Material/Supplies:
My Minds Eye - Black and Grey Necessities 6x6 paper pad NC1045
Bazzill cardstock - White T10-1005
Heidi Swapp - Resist embellishments 368874
Heidi Swapp - Ephemera pack 368865
Scrapbook Adhesive - Crafty Foam Tape White 01618-10 
Spellbinders - Nestabilities Floral Ovals S4-356
Martha Stewart Crafts - High Gloss 32197
Martha Stewart Crafts - Papertrimmer M281055 
Martha Stewart Crafts - Scoringboard 42-05013
Sizzix  -Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!