Fortsätt till huvudinnehåll

Sommaren 2014 del 2 / Summer of 2014 part 2

Idag är det dags att visa resten av mitt album för sommaren 2014 - jag kommer att dela upp det på två inlägg så det inte blir så många bilder i varje inlägg. Sen är det ju kul att hålla er på halster också... ;)

Jag har använt ett färdigt album från Heidi Swapp och har dekorerat med bland annat papper och dekorationer från samma tillverkare. Bokstäver har jag använt några olika typer för att få lite variation, men ändå försökt "hålla ihop" temat lite genom albumet.

* * *

Today it's time to show you the rest of my summer album of 2014 - I will be dividing it up into two blog posts so that it won't be too many pictures in one go. And, it's fun to keep you a bit curious too... ;)

I have used an album from Heidi Swapp and I have decorated it with patterned papers and embellishments from the same manufacturer among other things. I tried to vary the use of alphabet stickers, but I've kept to a few chosen types to keep the theme together, so to speak. 
Det är jag och min kollega Malin - Lillpiga på sista bilden.
* * *
It's me and my colleague Malin - Lillpiga on the last picture. 

Materiallista / List of Supplies:
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Bazzill Thunder Trio #1 White T10-1001
Heidi Swapp - September Skies 12x12 paper pad 368862
Heidi Swapp – September skies Mini album Daybook 368871
Heidi Swapp – Ephemera 368865
Heidi Swapp – September skies Attachment Kit Clips 368867
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
Basic Grey Mini Alpha Stickers Cranberry CPT-4577
American Crafts Thickers Chipboard Foil Hardcover Gold T53283
American Craft Thickers Chipboard Index Kraft T683535
Sticko Black Large Serif Foam Glitter Alphabet Stickers SPABC182
Sticko Thin Upright Black Stickers 52-10084
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071

EK Tools Round Binding Edge Edger Punch 54-40032

Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!