Fortsätt till huvudinnehåll

Sending love

I mars 2013 chattade jag över denna bild till mina kollegor på Hobbyworld för att visa att man kunde använda baksidan av stämpeln för att få en cirkel som jag sen stämplade ordinarie stämpel ovanpå. Ganska nyligen tipsade Jennifer McGuire om just denna idé.
************
In March 2013, I chatted over this picture to my colleagues at Hobbyworld to show that you could use the back of the stamp to get a circle which I then stamped the ordinary same stamp on top of. I recently saw Jennifer McGuire write about this idea.
Men istället för blommor gjorde hon små jordgubbar och då kom jag att tänka på detta gamla stämpelsset som jag hade i lådorna. Jag var bara tvungen att ta fram stämplarna och testa att göra små jordgubbar.
************
But instead of flowers, she made small strawberries, and then I came to think of this stamp set that I have in my stash. I just had to find the stamps and try to make small strawberries.

Material/Supplies:
Sizzix  - Embossing Folders 2PK - Drapery & Woodgrain 659450
Sizzix - Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Bazzill cardstock - White T10-1001
Bazzill cardstock - Kraft T9-960
My Minds Eye - Collectable Remarkable "Beautiful" stamp set CTB174
Inkadinkado - Harvest Dinner stamp set 60-30933
Martha Stewart Crafts - Papertrimmer M281055 
Martha Stewart Crafts - Scoringboard 42-05013


Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

  1. Alltid så påhittiga inlägg fulla av ideer. Fint gjort

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!