Fortsätt till huvudinnehåll

På Fars dag / On Father's Day

Hej!

Idag bjuder jag på ett mycket enkelt fars dags-kort som jag pysslat ihop - jag tyckte färgkombinationen vitt, svart och grönt var så läcker att jag lät färgerna vara i fokus. Ibland är det kul att utmana sig själv att göra någonting riktigt rent och enkelt som detta kort. Jag gillar ju annars att ösa på med t.ex. blommor... Inte här. Inte en endaste blomma. Inte nödvändigt. :)

* * *

Hello!

Today I'm showing you a very simple Father's Day card that I've created - I thought that the colour combination white, black, and green was so gorgeous that I let those colours be in focus. Sometimes it's fun to challenge yourself to do something really clean and simple, such as this card. I usually like to add lots of flowers to my creations... Not on this. Not a single flower. Not necessary. :)Materiallista / List of supplies
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Bazzill Thunder Trio #1 White T10-1001
Heidi Swapp - September Skies – Mountain Trail 368858
Heidi Swapp - Alphabet 368873
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
My Mind’s Eye Record It Charmed Enamel Dots REC104
Prima Marketing Distressing Tool 890940
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071

Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!