Fortsätt till huvudinnehåll

Julkort nummer 1 / Christmas card number 1

Nu har julkortsproduktionen börjat hemma hos mig! Jag har så fina julpapper från Carta Bella att jag inte kunde låta bli - tillsammans med en massa blommor och glitter från Prima Marketing lyckades jag skapa lite gnistrande vinterkänsla.

* * *

The Christmas card factory is officially open at my place now! I have gorgeous patterned paper from Carta Bella, and I just couldn't stop myself - together with a lot of flowers and glitter from Prima Marketing I managed to create a sparkling winter feeling.
Blommorna är täckta med Primas Soft Matte gel och glitter - ett enkelt sätt att piffa till dem lite. Tänk bara vad man kan ha glitter på - dekorationer, bokstäver, blommor - möjligheterna är oändliga! Jag gillar verkligen Primas nya produkter i Art basics-serien och ser fram emot att få testa dem ännu mer!

* * *

The flowers are covered in Prima's Soft Matte gel and glitter - a simple way of pimping them a little bit. Just imagine what you can cover in glitter - embellishments, letters, flowers - the possibilities are endless! I really like Prima's new product in the Art basics line and I look forward to trying them some more!

Materiallista - List of supplies:
Bazzill Cardstock Classic Black T10-1075
Bazzill Cardstock Classic Kraft T9-960
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
Carta Bella - So This is Christmas Collection Kit CBST20016
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Abloom 961619
Prima Marketing – Say it in crystals – Cartographer 573157
Prima Marketing – Stationer’s Desk flowers – Draft 575458
Prima Distressing Tool 890940
Sizzix Big Shot Machine 657900
Spellbinders Enlarged Embossing Pads W-023
Spebinders Nestabilities Labels Twelve S4-247
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!