Fortsätt till huvudinnehåll

Everyday

För ett par helger sedan så var jag i Bromsten/Stockholm på Fristadsträffen. En fantastiskt mysig träff i dagarna två med många roliga utmaningar, gott fika och underbara priser! Hobbyworld sponsrade denna träff och jag hörde att vinnarna var ytterst glada och tacksamma för de fina priserna. :)

En av utmaningarna gick ut på att man fick dra två lappar ur en burk. På dessa lappar stod det varsin färg och du skulle sedan skapa ett alster i endast de två färgerna och endast minimalt med svart eller vitt om du ville. Jag fick färgerna grå och babyrosa vilket blev helt perfekt, envis som jag är så använde jag inget svart eller vitt alls och så här blev min layout. :)

***********

I was in Stockholm at a crafty event for acouple of weekends ago. A really cozy event for two days with plenty of fun challenges, yummie cookies and buns and a lot of wonderful prizes. Hobbyworld was a sponsor at this event and I overheard several winners that really liked the prizes. :)

One of the challenges was to create in two colours. You was able to randomly pick two pieces of paper from a jar with colours written on them. Then you should create a project in just these two colours and  a small amount of black and white. I'm a little stubborn so I created this layout in JUST gray and babypink, which was mine colours. :)


Material
Bazzill Basics Mono Smoky T10-1071
Prima Marketing Art Basics -Texture Paste - Antique Silver Crackle 961510 
Prima Marketing Sparkling Pastels Cotton Candy - Color Bloom 573737
Prima Marketing Sparkling Pastels Storm Cloud - Color Bloom 573768 
Prima Marketing Art Extravagance - Glitter Set - Abloom 961619 
Prima Marketing Art Extravagance - Glitter Set - Luminous 961596
Prima Marketing Art Basics - 3D Matte Gel 236 ml 961398
Prima Marketing Soubrette Flowers 561574 
Marianne Design Grey Paper Flowers RB2229
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Silhouette Cameo 12tum     


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!