Fortsätt till huvudinnehåll

Cute bags for the Advent calendar/ Söta påsar till Julkalendern


 Julen närmar sig med stormsteg och snart är det dags för den traditionella paketkalendern hemma hos oss! Varje år smyger sig Tomten in på natten och när vi vaknar första december hänger det tjugofyra paket på rad! I år ligger paketen i söta påsar som jag skapat med hjälp av det briljanta verktyget från We R Memory Keepers.  Du viker enkelt fina påsar med perfekt resultat varje gång!

***
Soon Christmas is here with our traditional gift calendar. Santa is sneaking in to our house the night before first of December and when we wake up twenty four gifts are hanging on a row. This year I made cute bags with the brilliant tool from We R Memory Keepers. You can easy make bags and they turnes out perfect each time!

Jag har dekorerat påsarna med söta små änglar som är väldigt enkla att göra.

***
I embellished my bags with cute angels. They are very easy to make.

Du behöver scalloped cirklar till kropp och vingar och en liten cirkel till huvud.

***
You need scalloped circles for the body and wings and a small circle for the head.


Materiallista/ List of supplies
Marianne Design Classic Christmas Pape Pad 6x6 PK9113
Martha Stewart Crafts Mini Scoring Board 42-05013
Ek Deco Scallop Edger Punch 54-40027
WRMK Gift Bag Punch Board 71333-3
Spellbinders Nestabilities Labels One S4-161
Marianne Design Creatable Snowflake LR0185
EK 1/2 Inch Circle Punch 54-10062
EK 2 Inch Circle Scallop Nesting Punch PSPNPCS002
EK Scribble Alphabet Stickers 52-19600

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!