Fortsätt till huvudinnehåll

Cute Angels/Söta änglar

 Novembers tema i bloggen är ju änglar och änglar kan man skapa på så många olika sätt! Jag har skapat änglar på kort, canvas och påsar hittills. Idag visar jag små söta änglar som kan stå på julbordet eller kanske hänga i julgranen? Storleken kan du lätt variera genom att välja mindre eller större dies och punchar. Dessa änglar är perfekta att skapa tillsammans med barnen också!

***
During November we have angels as a theme here in the blog. You can make angels in so many ways! So far I have created angels on a card, a canvas and on gift bags. Today I want to show you some cute angels for the table or maybe they can hang as ornaments in the Christmas tree? You can easy change the size by chosing smaller or larger dies and punches. These little angels are perfect to make with the kids!

Du kan använda Fjärilsdies eller stansar till vingar.

***
You can use Butterfly dies or punches when you make the wings.


Materiallista/ List of supplies
My Minds Eye Mistletoe Magic Paper and Accessories Pack MM1011
Carta Bella - So This is Christmas 6x6 Paper Pad CBST20015
Marianne Design Snowflakes and Trees Rhinestones CA3107
Martha Stewart Craft Paint Satin Tartan Red PL32049
Martha Stewart Craft Paint Satin Poodle Skirt PL32041
Spellbinders Shapeabilities Les Papillons S4-371
Spellbinders Nestabilities Scalloped Circles LG S4-124
EK Tools 1 1/4 Inch Scallop Circle Punch 54-31007

Ni hittar allt material hos våra Återförsäljare/Retailers.

Kramar från Ulrika aka LillBlomman!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!