Fortsätt till huvudinnehåll

Christmas Morning

I helgen som gick så var jag på Dalapysslingen i Leksand. En pysselträff i tre dagar som bland annat  Hobbyworld var med och sponsrade. Jag lyckades kapa till mig ett pris för denna layout och det var sannerligen en bedrift med tanke på alla GALET duktiga pysslerskor! :)

Jag har använt mig av massor av olika medium och ringarna/cirklarna gjorde jag med hjälp av två olika typer av skumgummi-verktyg från Martha Stewart. De stora duttarna använde jag till silverglitter och de mindre ringarna gjorde jag med hjälp av de mindre duttarna men med enbart själva plasten efter att jag tagit ur skumgummit. 

**********

I was in Dalecarlia and Leksand the other weekend for a crafty event for three days. Hobbyworld was one of ther sponsors. I managed to get a prize with this layout at that wasn't easy, there where A LOT of talented girls there. :)

I have used plenty of different mediums and the circles was made with help from two different tools from Martha Stewart. I used the big sponges for the big circles and the smaller ones for the others but just the plastic part. 


 


Material
American Crafts Ribbon Value Pack  Christmas Glitter AC89431 
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006 
Prima Art Basics 3D Matte Gel 236 ml 961398 
Prima Art Extravagance Glitter Set Abloom 961619 
Prima Art Extravagance Glitter Set Luminous 961596 
Prima Marketing Sultry Shimmer Summer Sky Color Bloom 573867 
Prima Marketing Sparkling Pastels Storm Cloud Color Bloom 573768
Prima Marketing Flowers Chantelle Medallion 567231
Prima Marketing 12 X 12 Stencils - Map 572136
Marianne Design Paper Roses Blue/White RB2214 
Martha Stewart Craft Metallic Sterling PL32128
Martha Stewart Craft Glitter Sterling PL32181  
Martha Stewart Craft Craft Satin Beetle Black 177 ml PL33576 
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Martha Stewart Craft Paint Specialty Sponges PL32227  
Thickers POW Cecily Inline 366296  


Kommentarer

 1. Vackert!!! Romantiskt men ändå stilrent, gillar det :) Och ett underbart foto också... Tack för inspirationen! Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anna! :) Ja, det är en vacker utsikt svärföräldrarna har över Oviksfjällen. :)

   Radera
 2. Ljuvlig layout! Älskar allt glitter i kombination med allt "White space"
  Underbar utsikt!
  Kram Karin

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!