torsdag 6 november 2014

Christmas angel 2014 on a canvas/ Canvas med julens ängel 2014

Hej! Jag heter Ulrika men i scrapvärlden lyssnar jag även till LillBlomman. Jag kommer gästa Hobbyworld under november och december. Detta känns otroligt roligt då Hobbyworld för alla mina favoritprodukter i sitt sortiment! Jag älskar produkter från Spellbinder, Sizzix, Martha Stewart, Prima, My Minds Eye, Marinnae Design för att nämna några!
Jag bor ett par mil norr om Stockholm med make, son och hund i ett sött gult litet hus. Jag hittade denna underbara hobby 2006 men har alltid sysslat med någon typ av skapande hobby. Min stil och val av alster varierar ganska mycket men jag skulle nog kalla mig en romantisk mixed.media scrappare. Jag hoppas att jag kommer kunna inspirera er under min tid som gästdesigner här hos Hobbyworld!

***

Hello! My name is Ulrika but in the sworld of scrapbooking I´m also known as LillBlomman. I have an GD spot here at Hobbyworld during November and December. I´m thrilled over this because Hobbyworld has all my favourite brands in their shop. To name a few I love supplies from Spellbinders, Sizzix, Martha Stewart, Prima, My Mnds Eye and Marianne Design! 
I live just 12 mile north of Stockholm with my hubbie, son and dog. We live in a cute yellow house. I started scrapbooking back in 2006 but I have always had some kind of creative hobby that including my hands. My style and choice of projects varies a lot but I think I would call myself a romantic mixed-media artist. I hope I´ll bee able to inspire you during my time as a guest designer here at Hobbyworld!

Som första projekt har jag skapat en canvas med julens ängel 2014.

***
As a first project I created a canvas with an Angel of Christmas 2014.

Jag har använt en collage teknik i många olika lager.

***
I used a collage tecnique in many layers.

Till bakgrunden har jag använt MS Screentryck mallar med  Gesso.

***
For my background I used MC Screen print stencils together with Gesso.

Jag använde samma Paisleymönster på stencil till mina änglavingar. Jag använde svart akrylfärg på ett beige papper och klippte sedan ut dem.

***
I used the same stencil for my angel wings. I used back acrylic paint on a tan paper. Then I fussy cutted the wings.

En rolig detalj är de små stjärnorna som är spillet efter att jag använt MS Medallion Deep Edge Punch. Jag har också använt både MS akrylfärg i Metallic Gold och Prima Texture Paste Gold Crackle.

***
A fun detail are the cute stars. They are the scraps after using MS Medallion Deep Edge Punch. I also used  MS Acrylic Paint in Metallic Gold and Prima Texture Paste Gold Crackle.

***

Materiallista/List of supplies
Carta Bella - So This is Christmas 6x6 Paper Pad CBST20015
Marianne Design Classic Christmas Pape Pad 6x6 PK9113
Ek Deco Scallop Edger Punch 54-40027
Martha Stewart Craft Floral Medallion Deep Edge Punch 42-70057
Martha Stewart Craft Floral Paisley Adhesive Silkscreens PL 32934
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Paint Craft Squeegee PL33020
Martha Stewart Paint Basic Brush Set PL32244
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL 32214
Martha Stewart Craft Paint Metallic Gold PL32103
Martha Stewart Craft Paint Satin/Matte Vanilla Bean PL32069
Martha Stewart Craft Paint Satin/Matte Acorn PL32072
Martha Stewart Craft Paint Satin/Matte Beetle Black PL32082
Prima Art Basic - Texture Paste - Gold Crackle 961558

Ni hittar allt material hos Hobbyworlds återförsäljare/Retailers.

***
Kramar från Ulrika aka LillBlomman!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...