Fortsätt till huvudinnehåll

An Easy Christmas Card

Nu har julkorts tillverkningen börjat lite lätt. Ett enkelt julkort som går snabbt och göra. Trots detta har det jag satt lite personlig prägel på det. Gesso i botten och på motivet för att få en mjukare känsla.
***
Now I have started making my cards for Christmas. Made a easy Christmas card that are quick to do. Despite this, I have some personal touch on it. Gesso on the bottom and on the tree.

Penslat på Soft Matte Gel och strösslat på lite Glass Beads för att sätta lite personlighet.
***
Brushed on Soft Matte Gel and sprinkled on a little glass beads to put a little personality.

Tack för titten!/Thanks for stopping by!

Material/List of Supplies:
Bazzill Classic Kraft T9-960
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Butter 961701
Marianne Design Christmas Time A5 Paper Bloc PK9111
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
EK Tools Glue Pen 2Way Jumbo 55-00011

                                                               Våra återförsäljare / Our retailers


Kommentarer

 1. Superfint kort!

  Smart sätt att använda sej av en del spillbitar... som ju har en förmåga att samlas i mängder, åtminstone hos mej! *S*

  Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 2. Superläckert! Har lite svårt att slänga spillisar så i em blir det till att CASEa ditt kort x flera! Tack för inspirationen!

  SvaraRadera
 3. Åh, läckert kort!! Bra tips med spillbitarna! :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!