Fortsätt till huvudinnehåll

Tappad tand / Lost tooth

Hej hej hallå!

Idag tänkte jag visa er två layouter som jag har gjort med material från Crate papers kollektion Notes & things - papper och ljuvliga dekorationer. Jag tyckte de passade perfekt till fotografierna på min dotter som låg och väntade på att bli scrappade - bleka pasteller och några färgklickar här och där + såklart en liten touch av guld. 

* * *

Hello there!

Today I'm showing you two layouts that I have created using supplies from Crate paper's collection Notes & things - patterned papers and lovely embellishments. I thought they worked perfectly with the photographs of my daughter that were just waiting to be scrapped - pale pastels and a few pops of colour together with a touch of gold.

Nästa layout för dagen kommer lite senare, så är du nyfiken får du hålla dig en stund till... ;)

* * *

Next layout today will be posted a little later today, so if you are curious, please stay tuned... ;)

* * *

Tack för besöket! / Thank you for your visit! :)

Materiallista / List of supplies
Thunder Trio #1 White T10-1001
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Crate paper - Notes & Things - Enclosed 683523
Crate paper - Notes & Things - Memo 683520
Crate paper - Notes & Things - Chipboard 683537
Crate paper - Notes & Things - Journaling & Tile Stickers 683539
Crate paper - Notes & Things - Mixed Tags 683542
Crate Paper - Notes & things - Rubons 683437
Crate Paper - Notes & things – Stand outs 683543
Crate paper - Notes & Things - Chipboard Frames 683540
Marianne Design Roses are red RB2204
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!