Fortsätt till huvudinnehåll

Princess Leia

I dagarna har min släkt utökats med ännu en generation, det är inte var dag man kan säga det. :) Det är min kusinkusin's dotter och hennes sambo som fått en liten dotter i sin tur. En liten, liten prinsessa som fått namnet Leia. Hon är otroligt söt kan jag intyga om. :) Självklart måste jag köpa lite gulliga kläder och till det skapade jag ett kort som nu landat hos den lilla familjen.

Prima har kommit med en ny serie av medium och glitter som heter Art Basic, så UNDERBARA produkter! Bladen och den stora rosen har jag penslat på Primas Soft Matte Gel och sedan strösslat med massor av glitter från Prima. Swirlen är en Spellbinder och de rosa och mintgröna rosorna är målade med färg från Martha Stewart.

******************

These days my family expanded with yet another generation, it's not every day you can say that. :) It's my double cousin's daughter and her partner who had a little daughter in their turn. A tiny little princess named Leia. She is incredibly sweet, I can testify about it. :) Of course I have to buy some cute clothes and the I created a card that now has landed within the small family.

Prima has come with a new range of mediums and glitter called Art Basic, so wonderful products! The leaves and the big rose, have been brushed with Prima Soft Matte Gel and then sprinkled with lots of glitter from Prima. The swirl is a Spellbinder die and the pink and mint green roses are painted with paint from Martha Stewart.

All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
Bazzill Card Shoppe Marshmallow 12x12 T10-1083 
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Martha Stewart Craft Satin Beach Glass PL32012
Martha Stewart Craft Satin Pink Carnation PL32037
My Minds Eye Record It Pretty Things 6x6 Paper Pad REC141   
Prima Marketing Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Marketing Art Extravagance - Glitter Set - Ebony & Ivory 961602
Prima Marketing Cartographer Wanderer 574574
Prima Marketing Princess Magical 574369
Prima Marketing Cartographer La Carte 574468
Spellbinder Shapeabilities D-Lite Sprigs S2-048
Spellbinder Nestabilities Decorative Labels Eight S5-148
Spellbinder Nestabilities Decorative Labels One S4-379    


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!