Fortsätt till huvudinnehåll

Månadens vinnare är... / This month winners are...

Hallå på er!
Det är dags att avslöja månadens tre lyckliga vinnare i vår tävling - så är ni redo?

Jättekul att så många deltog och skapade efter skissen som Jeanette ritat o såg ut så här:


Efter många om o men så enades juryn om följande vinnare till slut...:

Bidrag nr 14 - Jessika


Bidrag nr 11 - Sofiutane
 

Bidrag nr 20 - FRISTAD


STORT grattis till er alla - ni har vunnit varsin kantstans. Kontakta Helena på helena @ hobbyworld.se (ta bort mellanslagen framför o bakom @) för mer information om din vinst!

TUSEN TACK till alla som deltog denna månad. Det glädjer oss att så många hängde på!

Nästa tävling presenteras den 1/11 - hoppas ni deltar då också :)
---------------------------------
Hi there!
It's time for the announcement of the three happy winners this month so are you ready?

The three winners can you see above.

BIG congratz to all of you - you have won a border punch each. Contact Helena at helena @ hobbyworld.se (use no spaces in front of or behind @) for more information regarding your prize!

1000 thanks to all who participated this month. We are thrilled over the amount of participants!

Our next challenge will be presented at November 1st - hope you will join us as well then :)

Kommentarer

 1. Woho! Tack så mycket :D Och grattis till er andra!

  SvaraRadera
 2. Grattis, tjejer!! Underbara layouter!
  Vad var det jag sa, My?! Jag visste väl att du skulle vinna! ;-)

  SvaraRadera
 3. Grattis tjejer! Otroligt fina alster!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis till tre fantastiskt fina alster! Grattis tjejer! ♥ Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till vinnarna och tack till ALLA som skickat in så många fina bidrag och gjort det så svårt för oss att välja!! :D

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!