Fortsätt till huvudinnehåll

Making bakground with the CameoHär kommer ett ytterligare ett sätt att använda denna cirkelbakgrunden på. På de tidigare inläggen har jag använd den som en stencil. Här har jag skurit ut den i cardstock och den får utgöra hela bakgrunden.
***
Here comes one more way to use this circlestencil. This time it is on the background. In previous posts, I use it as a stencil. Here I have cut it out of cardstock and it is for the entire background.

I några av cirklarna har jag målat med metallfärger. På detta finns det kluster av Glass Glitter och Glass Beads.
***
In some of the circles I have painted with metallic colors. On some of them there are clusters of Glass Glitter and Glass Beads.Självklart Thickers som är härligt glittrande i guld och mini Alphas med lite guld på.
***
Obviously thickers, beautiful glittering in gold and mini Alphas with some gold on.

Det är roligt att se möjligheterna i samma produkt. Samma stencil har gett tre helt olika alster.
***
It's fun to see the possibilities in the same product. The same stencil has three completely different matter.

Happy Scrapping!

Materiallista / List of supplies
Bazzill Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Metallic Copper PL32109
Martha Stewart Craft Metallic Gold PL32103
Martha Stewart Craft Punch Around the Page - Crochet Loop 42-60095 
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Butter 961701
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Sterling 961626
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Copper 961640
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Martha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Thickers Shimelle Fitzgerald Glitter Alpha 368162
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243
Silhouette Rensning verktyg 199650
Silhouette Stencil Material 199951 
Skrapa med filt på en sida för vinyl. 199553 
Silhouette Cameo 12 tum Startpaket 199218


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!