Fortsätt till huvudinnehåll

Love 2 Travel

Att resa...om det är med bil eller flyg har inte så stor betydelse.  Bara älskar att vara på väg till nya resmål.
***
Travelling ... if it is by car or plane is not so important. Just love to be on way to new destinations.


American Craft har denna tejphållare i form av en kamera. Den fick givetvis lite färg och papper på sig. Har mistat den med Color Bloom Spray.
***
American Craft have this tape dispenser in the shape of a camera. Of course I have a little bit paint and paper on the tape dispenser. Have used Color Bloom Spray to get the soft color.
Min reselayout är gjord med papper från American Craft-Shimelle.
***
My travel layout is made with paper from American Craft - Shimelle.

Travel texten är utskriven av en bit vinyl med Silhouette Cameon. Smidigt och enkelt att använda vinyl då den är självhäftande på baksidan. Vinylen är även lite blank, vilket skapar lite kontrast.
***
 The travel text is a piece  of vinyl that I have cut with the Silhouette Cameon. Smooth and easy to use vinyl when the adhesive on the back. 


Till papprena finns det matchande dies.
***
To the papers there are matching dies.
Material/Supplies:
Bazzill Classic Black T10-1075
Amercian Craft Shimelle Nesting Die Globe/Lovley/Banner 658179
American Craft Shimelle Granville 368157
American Craft Resusable Wooden Washi Tape Dispenser 368181
Martha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Thickers Shimelle Fitzgerald Glitter Alpha 368162
Prima Sparkling Pastels Soft Teal - Color Bloom 573782 
Silhouette Cameo 12 tum 199215
M5029 Anthracite Shimmer XF5 325 x 3000 mm
EK Tools Glue Pen 2Way Jumbo 55-00011
Versa Inkpad Mini Real Black PEMFB82 Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!