Fortsätt till huvudinnehåll

Kort till en 60-åring / Card for a 60-year-old

Min morbrors fru fyller år snart och när man fyller jämna år så måste man ju ha lite guldsiffror, eller hur? Jag har gjort ett blommigt kort till henne och blommorna har jag piffat till med hjälp av Prima Marketing's nya serie med mediums signerade Finnabair. 

* * *

My uncle's wife has a birthday coming up and when you're turning 60 it calls for golden numbers, right? I have made her a flowery card and the flowers are altered with a little help from Prima Marketing's new mediums signed Finnabair.
Materiallista / List of supplies
Bazzill Thunder Trio #1 White T10-1001
Bazzill Classic Kraft T9-960
Heidi Swapp – September skies – Meadow Bloom 368852
Prima Marketing Prima Rodanthe - Whitecap 577773
Prima Marketing - Prima Art Basics - 3D Gloss Gel 473 ml 961367
Prima Marketing - Prima Art Extravagance - Glitter Set - Abloom 961619
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
Martha Stewart Craft paint Satin Sea Lavender PL32024
Martha Stewart Craft paint Satin Mermaid Teal PL33506
Martha Stewart Craft paint Pearl Splash PL32969
Martha Stewart Craft paint High gloss Beetle black PL32102
Marianne Design Sunshine RB2202
American Crafts Thickers Chipboard Foil Hardcover Gold T53283
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Fancy Label Tags One S2-099
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Tack för besöket! / Thanks for the visit!Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!