måndag 20 oktober 2014

Knappt ett dygn kvar...

....av oktober månads tävling. Skapa ett valfritt alster genom att inspireras av Jeanettes skiss, du har till imorgon midnatt på dig. :)

Du hittar all information HÄR.

2 kommentarer:

 1. Hejsan :) Nu har jag för första gången länkat ett bidrag till er. Jag har försökt gjort som det står, länka tillbaka till er tävling,men vet inte om jag lyckades och gjorde rätt. Är helt novis på detta men hoppas kunna lära mig. Hör gärna av er om det är nåt som inte stämmer. Tack för en inspirerande skiss ock tävling. Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du har skickat in ditt bidrag! Jag kan dubbelkolla så att det fungerar, bara du talar om vilket bidrag som är ditt - det finns flera Anna bland deltagarna nämligen. :)

   / Jeanette - Tettiz

   Radera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...