Fortsätt till huvudinnehåll

Journey

En layout med mestadels Prima Marketing-produkter. Jag har använt Art Basics 3D Matte Gel, Texture Paste Gold Crackle, Color Bloom Spray och Art Extravagance Glitter Set Luminous. Jag har glittrat på bakgrunden, sprayat de flesta blommorna och sedan glittrat också på dem. Titeln är från Heidi Swapps underbara wood veneers.

Fotot är knäppt på flyget hem från Tyskland i somras, 10000 meters höjd, någonstans över norra Tyskland.

***********

A layout with mostly Prima Marketing products. I have used Art Basics 3D Matte Gel, Texture Paste Gold Crackle, Color Bloom Spray Extravagance and Art Glitter Set Luminous. I have glittered the background, sprayed most of the flowers and then glittered also them. The title is from Heidi Swapps gorgeous wood veneers.

The photo is taken on the flight home from Germany this summer, 10,000 meters altitude, somewhere over northern Germany.

All the material is to find at Hobbyworlds retailers. 

Material
Bazzill Basics Classic White T10-1005
Heidi Swapp September Skies Wood Veneer Shapes 368868
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217 
Martha Stewart Crafts Glitter Glue 24-pack 40-00011
Prima Marketing Art Basics - 3D Matte Gel 236 ml 961398  
Prima Marketing Art Basics - Texture Paste - Gold Crackle 961558
Prima Marketing  Sultry Shimmer Cobolt - Color Bloom 573898 
Prima Marketing  Sultry Shimmer Gilded - Color Bloom 573911 
Prima Marketing Vintage Metal Antique Gold - Color Bloom 573843
Prima Marketing Vintage Metal Gold Foil - Color Bloom 573805 
Prima Marketing Vintage Metal Worn Leather - Color Bloom 573829 
Prima Marketing Vintage Metal Tea Stain - Color Bloom 573836
Prima Marketing Art Extravagance - Glitter Set - Luminous 961596
Prima Marketing Cartographer Globetrotter 574543
Prima Marketing Time Traveler Make Time Flowers 575069 
  

Kommentarer

 1. WHOOO vilken snygg! Blev just lite kär i färgkombon! ♥ Galet snygg layout! En riktig fullträff :D Tur att det vankas scrap i helgen! Blev super sugen nu på att skapa!
  Stor kram och fin fredag. Kram Karin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla Karin! Vi får väl se om jag lyckas göra om bravaden. ;) KRAM!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!