Fortsätt till huvudinnehåll

Hello

En liten presentpåse att ge bort. Jag har använt en kantstans längst upp på påsen. 
************
A small gift bag to give away. I have used a border punch on the top of the bag.
Det är hett just nu med ord dies, har du inga såna vill jag tipsa om 
Silhouette Cameo, det är en digital skärmaskin där du kan skriva ut vilka ord du vill. Maskinen kan skära ut  i papper, vinyler, plast, tyg, schabloner mm. Och eftersom det är Halloween i slutet på månaden skulle denna påse likaväl kunna vara i orange och svart med ordet "Halloween" utskuret.
************
It's hot right now with word dies, if you don´t have any I want to tell you about Silhouette Cameo, it is a digital cutting machine which you can print out the words you want. The machine can cut paper, vinyl, plastic, fabric, stencils and more. And since it's Halloween at the end of the month, this bag can easily be in orange and black with the word "Halloween" cut.

Ovalen är utstansad med en die från Spellbinders både i mönsterpapper och i vellum. 
************
The oval is a die from Spellbinders that I cut both in pattern paper and vellum.

Material/Supplies:
Bazzill Cardstock - Pink Fairy T1-157
Bazzill cardstock - White T10-1001
Bazzill - Vellum T14-1401
Studio Calico - Brighton Pier paper Wonder Wheel 332237
Spellbinders - Floral Ovals S4-356
Martha Stewart Crafts - Punch around the page, Flourish lace 42-60082
My Minds eye - Enamel dots Record It REC104
Martha Stewart Crafts - Papertrimmer M281055 
Martha Stewart Crafts - Scoringboard 42-05013
Silhouette Cameo 12 tum 199215
Ha det bra!/Take care!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!