Fortsätt till huvudinnehåll

God natt min skatt / Good night my treasure

God morgon!

Idag visar jag en layout gjord med massor av de nya Art basics, Art ingredients och Art extravagance från Prima Marketing. Jag har kladdat ned, torkat, sprayat, torkat, sprayat lite mer osv. Många lager med färg och stänk, plus lite mer mediums (t.ex. texture paste med sandstruktur) och färgat glitter. På den här layouten har jag gjort en egen bakgrund och låtit det mönstrade pappret vara del av dekorationerna för ovanlighetens skull.

* * *

Good Morning!

Today I'm showing you a page with a lot of the new Art basics, Art ingredients, and Art extravagance from Prima Marketing. I have made a mess, dried, sprayed, dried again, and sprayed some more etc. Many layers with colour and splashes, plus some more mediums (i.e. texture paste with a sandy texture) and coloured glitter. On this layout I have made my own background and have let the patterned paper become part of the decorations for a change.

Materiallista / List of Supplies:
Bazzill Thunder Trio #1 White T10-1001
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
American Crafts Thickers Tile Mosaic Natural Wood 53382
Heidi Swapp - September Skies Dusk 368861
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Prima Marketing Prima Rodanthe - Whitecap 577773
Prima Marketing - Capistrano Flowers - Blue Punch 577391
Prima Marketing 6x6 Stencil Checker 960179
Prima Art Basics - 3D Gloss Gel 473 ml 961367
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Basics - Texture Paste - White Sand 961473
Prima Marketing Sparkling Pastels Soft Teal - Color Bloom 573782
Prima Marketing Sultry Shimmer Glistening Waves - Color Bloom 573942
Prima Art Extravagance - Glitter Set - Abloom 961619
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Crystal 961671
Prima Art Ingredients - Glass Glitter - Platinum 961664

Tack för besöket! / Thanks for the visit!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!