onsdag 8 oktober 2014

En tavla för väggen - A painting for the wall

Hej!

Jag har de tråkigaste väggarna som finns, så jag bestämde mig för att måla en tavla.
Skar ut motiv med min Silhouette Cameo på overheadplast, och sedan målade jag helt sonika med metallic silverfärg från Martha Stewart Craft. 

Som bottenfärg har jag först två lager med gesso, och sedan ett lager med slarvigt målad svart chalkboard. Det var dock en mardröm att fota detta, så jag får be om ursäkt för usla bilder. 

*^*^*^*^*^*^*

Hello!

I have the most boring walls ever, so I decided to make a painting for the kitchen. I cut out the letters with my Silhouette Cameo, with overhead plast and painted with metallic silver colour from Martha Stewart Crafts.

As background colour I have painted 2 layers with gesso, and then one layer, quite sloppy, with black Chalkboard. I found out it was a nightmare to photograph it though, so I beg your pardon for the lousy pictures....Materiallista - List of supplies


Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Craft Paint Chalkboard Black PL32217
Martha Stewart Craft Paint Metallic Sterling PL32128
Martha Stewart Craft Paint Utility Brush Set 3pc PL32246
Martha Stewart Craft Paint Foam Pouncers Set 6pc PL32243 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...