Fortsätt till huvudinnehåll

Don´t Worry Be Happy

En layout där min titel verkligen få stå i fokus. Har använt min Silhouette Cameo för att skära ut texten.
***
Made a layout where my title really get in focus. Have used my Silhouette Cameo to cut out the text.

Grundat med gesso i botten för att sedan använda en stencil som även den du kan skära ut med Cameon. Det är otroligt roligt att kunna skriva ut egna stenciler. Stencilen har jag mistat färg i. Har även gnuggat lite Rub Ons här och var.
***
Grounded my layout with gesso and then use a stencil that you also you can cut out with Cameon. It is incredibly exciting to be able to print your own stencils. In the stencil I have spray some mist. Also rubbed a little Rub Ons here and there.
Vad roligt att du tittade förbi. Tack för titten. Thanks for stopping by.


Bazzill Classic Black T10-1075
Prima Free Spirit Groovy Paper 846657
Prima Vintage Metal Tea Stain - Color Bloom 573836 
Tim Holtz Remnant Rubs Life Quotes TH93120
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Craft Paint Grain Striping Comb 2pc PL32239
My Minds Eye Record It Chalk Line Enamel Dots REC154
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Martha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Silhouette Cameo 12 tum 199215
Silhouette Stencil Material 199951Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!