Fortsätt till huvudinnehåll

A taste of summer 2014

Silhouette har ett stencilmaterial som är självhäftande, det är kanonbra att göra sina egna stenciler med. Skapa din egen bakgrund eller ladda hem färdiga skärfiler att jobba med, skär ut i detta material och använd om och om igen! Möjligheterna blir oändliga och det är så roligt att skapa sina egna bakgrunder med stenciler och färg.

Lingoncidern på bilden blev verkligen en sommarklassiker 2014, inte alls så vidare söt men ändå jättegod. Ett givet väl under alla terrängkrocket-rundor vi haft i sommar. :)

*******

Silhouette has a material that is sticky and it is perfect to make your own stencils with. Create your own backgrounds or download Silhouette-files to work with, cut out it out in this material and use again and again! The possibilities are endless and it's so fun to create your own backgrounds with stencils and paint. 

Lingonberry cider became a summer classic in 2014, not so on sweet but still delicious. An obvious choice for all terrain croquet-rounds we had this summer. :)Material
American Crafts Thickers Homemade Gilded Black Chipboard 732614
Bazzill Basics Classic White T10-1005 
Marianne Design Roses are red RB2204
Martha Stewart Craft Satin Habanero PL32050
Martha Stewart Craft Satin Beetle Black PL32082
Silhouette Cameo 12 tum 199215
Silhouette Stencil Material 199951


Kommentarer

  1. Härliga färgexplosion och en underbar start på denna efterlängtade fredag! ♥ Kram Karin

    SvaraRadera
  2. Tack för jättefina ord, Karin! ♥ Ha en fin helg!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!