Fortsätt till huvudinnehåll

Vårlek / Spring fun

Denna veckas alster från mig är en layout med mycket färgkladd. Jag har testat att leka lite med Prima Marketings Chalk edger-dynor för att göra bakgrunden. Tillsammans med Martha Stewarts stucco effect-färg - en slags modeling paste - blir det lite mer liv i den annars så "platta" bakgrunden.

Såklart var jag bara tvungen att dekorera med några av de nyare Prima-blommorna - det är svårt att låta bli, eller hur?

* * *

This week's creation from me is a layout with a lot of colour and texture. I have tried to play around a bit with Prima Marketing's Chalk edgers to make the background. Together with Martha Steward's stucco effect paint - a sort of modeling paste - the background became a bit more interestin, instead of looking "flat".

Of course I had to embellish it all with a few of the newer Prima flowers - hard to resist, isn't it?

Materiallista / List of supplies:

Crate paper – Notes and Things – Be Kind 683529
Martha Stewart Crafts Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft Satin Wedding Cake PL32076
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
Prima Marketing Chalk Edger Dark Bark 891008
Prima Marketing Chalk Edger Moss Lawn 891190
Prima Marketing Chalk Edger Garden Grass 891039
Prima Marketing Chalk Edger Blossom Tree 891381
Prima Marketing Chalk Edger Black Coal 890995
Prima Marketing 12x12 Irregular Dots Stencil 922207
Prima Marketing Del Mar – Arabian 577568
Prima Marketing Siena Flowers – Reminisce 578145
Prima Marketing Rodanthe Flowers – Sandbank 577742
Prima Marketing Princess Tags and Tickets 573263
Marianne Design Roses are red RB2204
American Crafts Thickers Chipboard Foil Hardcover Gold T53283


Tack för titten! / Thanks for stopping by!Kommentarer

  1. Villken jättesöt sida!!Härligt mixed media arberta och snyggt dekorerat! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!