lördag 20 september 2014

Tygtryck/Fabric printing

Tog fram en bit bomullstyg och en stencil från Prima. Tillsammans med Martha Stewarts färger gjorde jag sen detta tygtryck.
************
Took out a piece of cotton fabric and a stencil from Prima. Along with Martha Stewart paint I did this fabric printing.
När jag låtit tyget torka ordentligt så sydde jag mig en necessär.
************
I let the fabric dry and then I sewed myself a toilet bag.
Fördelen med färgerna är att jag inte behöver tänka på vilket underlag jag har eftersom de funkar på de flesta såsom papper, tyg, metall, trä, glas, keramik, betong mm. En fördel är också att färgen kan användas både inom- och utomhus.
*************
The advantage of the colors is that I do not need to think about what base I have because they work on the most surfaces, such as paper, fabric, metal, wood, glass, ceramics, concrete etc. The paint can be used both indoors and outdoors.
Jag använde dessa daubers och stöpplade över stencilen. 
************
I used these daubers with paint over the stencil.

Material/Supplies:
Prima - Poppies and Peonies Collection by Donna Downey, Stencil Damask
Martha Stewart Crafts - Paint Dauber 32946
Martha Stewart Crafts - Satin paint Diving Board 33507


Ha det bra!/Take care!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...