Fortsätt till huvudinnehåll

Summernails 2014

De som känner mig vet att jag är svag för glitter. Mycket svag! Jag älskar att ha glitter överallt och självklart så är mina naglar i stort sett dränkta i härligt glitter och jag byter ofta och gärna färg. Den här färgen hängde med mig i några veckor i somras, aprikos är så snyggt till solbränd hud. Tänk vad lite glitter kan liva upp livet? :)

Ha en fin helg, det är riktigt härligt sommarväder här i Sörmland med dagstemperaturer på uppåt 23, 24 grader. LJUVLIGT!

************

The ones who knows me, they know that I have a thing for glitter. A big thing! I love to add glitter every where, including my nails of course. I love all colours and change it often. This lovely apricot was my colour for a couple of weeks this summer. I really like how it looks to a nice sun tan. Just add glitter and life will sparkle! :)

Have a really nice weekend, here in the middle part of Sweden, the weather is LOVELY with day temperatures up to 23, 24 degrees.


Material
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Bazzill Basics Mono Raven Trio #3 Raven T10-1081
Bazzill Basics Mono Flamingo Trio #1 Quarts T1-107
Martha Stewart Crafts Deep Edge Punch - Teardrop Arches 42-70068
Martha Stewart Crafts Doily Lace Edge Punch 42-40091
Martha Stewart Crafts Framed Dots Punch Around the Page Set 40-60044
Martha Stewart Crafts Glitter Glue 24-pack 40-00011
Pebbles Jen Hadfield Paper Pad 12x12 732643  
Prima Marketing Flowers Cartographer La Carte 574468
Prima Marketing Flowers Cartographer Adventurer 574529
Prima Marketing Flowers Cartographer Roamer 574482
Prima Marketing Sparkling Pastels Pearl White - Color Bloom 573751
Silhouette Cameo 12 tum 199215 


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!