Fortsätt till huvudinnehåll

Mixed Media Tag

Nu har Primas Art Basic och Art Ingredients kommit. Dessa produkter är roliga att använda. Det finns inga begränsningar, till att skapa personliga uttryck.
***
Now Primas Art and Art Basic Ingredients have come. These products are fun to use. There are no limitations to create personal expressions with them.


Har använt Matte Medium som jag sedan har strösslat glaspärlor över.
***
Have used Matte Medium which I have sprinkled Glass Beads over.


Skimrande Mica Flakes och så har jag mistat hela tagen.
***
Have used shimmering Mica Flakes and all over the tag I have sprayed mist.


Material/ List of supplies:
Prima Art Basics - Soft Matte Gel 250 ml 961428
Prima Art Basics - Clear Gesso 250 ml 961466
Prima Art Ingredients - Glass Beads - Butter 961701
Prima Art Ingredients - Mica Flakes - Frosted 961749
Prima Junkyard Findings Door Sign 892319
Prima Sparkling Pastels Soft Teal - Color Bloom 573782
Prima Vintage Metal Worn Leather - Color Bloom 573829
Prima 12x12 Stencil Stars 960469 
Prima Resin Frame Antique White 572372 
Prima Lace Sticker Doily 4 572341
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Silk Lace White JU0914
Artemio Mini Glue Gun VIMGG 
Artemio Refill Till Mini Glue Gun VIM

                                                   Tack för titten! Thanks for stopping by!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!