Fortsätt till huvudinnehåll

Färgstänk / Splashes of Colour

Födelsedagar, födelsedagar - jag gör vanligtvis mina födelsedagskort i sista stund, men det här kortet är jag tidig med. :) Min kollega och vän Madeleine fyller år snart, och jag är förberedd!

Vit cardstock, Martha Stewart-färger, Primas chalk edgers och en stencil och bakgrunden var klar! När hela kortet var klart stänkte jag på lite Prima Colour Bloom spray Precious Stone för att då den där pricken över i:et.

Allt monterades såklart ihop med 3D-kuddar - jag älskar lager och höjd!

* * * 

Birthdays, birthdays - I'm usually making my birthday cards in the last minute, but with this card I'm early instead. :) My colleague and friend Madeleine has her birthday soon, and I'm prepared!

White cardstock, Martha Stewart paints, Prima's chalk edgers and a stencil and the background was ready! When I had assembled the whole card I splashed some Prima Colour Bloom spray Precious Stone to get the final touch.

Everything was of course put together with 3D foam squares - I love layers and dimension!

Tack för titten!

* * *

Thanks for your visit!

Materiallista / List of supplies:

Thunder Trio #1 White T10-1001
Martha Stewart Craft Paint Detailing Brush Set 5pc PL32247
Martha Stewart Craft Paint Pearl Pink Taffeta PL32117
Martha Stewart Craft Paint Satin Meyer Lemon PL33544
Prima Marketing 6x6 Stencil Checker 960179
Prima Marketing Chalk Edger Vintage Pink 891138
Prima Marketing Vintage Metal Precious Stone - Color Bloom 573812
Prima Marketing Rodanthe - Seaboard 577735
Prima Marketing Rodanthe - Whitecap 577773
Marianne Design Roses are red RB2204
Marianne Design Sunshine RB2202
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!