Fortsätt till huvudinnehåll

Beauty

Tänka sig! Tre långa år efter att jag satte min fina pion så blommade den i somras med MASSOR av stora och fina blommor! :) Ifjol var det ett rackarns rådjur som mumsade i sig varenda knopp men i år prunkade det verkligen! Den är så vacker. :)

***********

Can you belive it? Three years ago, I planted a peony in my garden and this summer it was tons of beautiful flowers for the first time! Last year, it was a darn deer that munched every bud but this year it really flaunted! It is so beautiful. :)Material
American Crafts Thickers Jen Hadfield Chipboard - Gilded - Gold 732613
American Crafts Thickers Glitter Chipboard Shoe Box White T42882
Bazzill Basics Classic Chantilly T10-1006
Bazzill Basics Mono Raven Trio #1 Ash T10-1068
Bazzill Basics Mono Thunder Trio #3 Thunder T10-1076  
Marianne Design Pink Bouquet Flowers JU0886
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Tassels  Romantic JU0888 
Marta Stewart Crafts Metallic Pure Platinium PL32992
Marta Stewart Crafts Doily Lace Edge Punch M284006
Pebbles Jen Hadfield Paper Pad 12x12 732643 
Prima Marketing Flowers Rodanthe Neptune 577780
Prima Marketing Flowers Cabaletta Winter 561710
Prima Marketing Pocket Book Pad Gems 970284 
Sizzix Sizzlits Decorative Strip Die TH -Spring Greenery 659573
SMASH Date Stamp 30-614833 


Kommentarer

  1. Villken vacker och feminin sida! Dekorationerna är supersnygga och perfekta till denna biledn! :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!