Fortsätt till huvudinnehåll

A Golden Box

Jag har använt en stencil med Martha Stewarts Craft Stucco Effekt. Den ger lite struktur och höjd. Ovanpå detta har jag målat hela lådan i guld.
***
I have used a stencil with Martha Stewarts Craft Stucco Effekt. It gives some strucure and height to the box. On top of that I have painted the box in gold.

Torrborstat med lite svart och blått för att få lite nyans på lådan.
***
Drybrushed with some black and blue paint to get som different shades on the box.

Har även limmat fast några spetsdoilies på lådan för att mjuka upp intrycket.
***
Have glued some lacedoilies on the box.

På detta Prima Color Blossom spray mist som jag låtit rinna lite.
***
On top of it, Prima Color Blossom spray mist.

Insidan har jag klätt med papper från Marianne Design- Garden Party.
***
The inside of the box I have used Marianne Design paper- Garden Party

Happy Scrapping!

Material/ List of Supplies
Bazzill Classic White T10-1005
Prima Vintage Metal Gold Foil - Color Bloom 573805
Prima Sultry Shimmer Cobolt - Color Bloom 573898 
Epiphany Craft Bubble Caps Clear Scalloped Circle 25 SSA-44 
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft Paint Gesso Primer White PL32314 
Martha Stewart Craft Satin Beetle Black PL32082
Martha Stewart Craft Satin Indigo PL32018 
Martha Stewart Craft Metallic Gold PL32103 
Martha Stewart Craft Paint Craft Squeegee PL33020 
Martha Stewart Craft Paint Basic Brush Set 5pc PL32244
Mariannde Design  Garden Party 6x6 Paper Bloc PK9108
Artemio Mini Glue Gun VIMGG 
Artemio Refill Till Mini Glue Gun VIMGGR
Prima Trim 1.5 Yards 573393
Prima 12 X 12 Stencils - Tulip 572235
                                                                            Våra återförsäljare / Our retailers


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!