Fortsätt till huvudinnehåll

Wedding ahead!

Sommartider är bröllopstider så det har blivit några bröllopskort beställda i år. Så roligt att skapa i helt vitt (oftast)! Denna gång fick jag beställning på ett bröllopskort till två kemister som skulle gifta sig. Jag ville inte göra ett helt laboratorium så jag hängde dit två flaskor fyllda med Love Potion no.1  :)

Idag skulle min saknade farmor och farfar firat 71-årig bröllopsdag om de fortfarande hade levat. ♥

**********

Summer means wedding and I have made a couple of cards for wedding this year. It's so fun to create in just white! This card is meant to be for a couple who works as chemists. I didn't like the idea of a whole laboratorium so I used two small bottles with Love Potion no.1 inside. :)

***********

If my beloved grandparents has lived today, they should have been celebrating their 71st wedding day today. ♥
Allt material finns hos Hobbyworlds återförsäljare.
All the material is to find at Hobbyworlds retailers.

Material
Artemio Pearls Round White 11006282
Basic Grey Stickers White bas-3984
Bazzill Basics Paper Classic Chantilly T10-1006
Marianne Design Paper Roses White RB2214
Martha Stewart Crafts Swirling Lace Punch Around the Page Set 42-60051 
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Vines of Passion S2-022
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Ornamental Tags One S2-031
Prima Marketing Flowers Cabaletta Winter 561710
Prima Marketing Flowers Lovely Leaves Collection 547486Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!