Fortsätt till huvudinnehåll

Three cards

Med Spellbinder dies så går det ganska snabbt att få till kort. Här bjuder jag på tre olika kort. Alla kort har My Minds Papper från tre olika Paper Pads. Det första går i rosa- rött.
***
Using Spellbinders dies it goes pretty fast to make a card. Here I´ll show you three different cards. All cards are  from My Minds Paper from three different Paper Pads. The first goes in pink red color.Mitt andra kort med My Minds Eye papper går i blåa toner.
***
My second card with My Minds Eye paper and this Paper Pad are in blue shades.


Det sista kortet är från My Minds paper pad som går i grått och svart.
***
The third card goes in grey and black.


Materiallista/List of Supplies:
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Bird Scrolls S2-095  
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Celebration Two IN-037 
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Corners And Accents One S2-097
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Bird Scrolls S2-095 
Spellbinders Nestabilities Floral Ovals S4-356 
Spellbinders Nestabilities Labels Thirty-Six S4-418
Spellbinders Nestabilities Labels Thirty-Eight S5-207
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Twigs Unite IN-034 
My Minds Eye Black & Gray 6x6 Paper Pad 
My Minds Eye Blues 6x6 Paper Pad NC1005
My Minds Eye  Red 6x6 Paper Pad NC1025
Marianne Design Bright Blue RB2208 
Marianne Design MD Silk Lace White JU0914
Artemio Pearls Round Ivory 11006523
Bazzill Classic White T10-1005
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Spellbinder Tool n One T-001
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Accessory Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies 656499
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Scrapbook Adhesive - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6

                                                                        Våra återförsäljare / Our retailers


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!