Fortsätt till huvudinnehåll

Presenter till fröknarna / Teacher's gifts

Min dotter Kajsa ska börja i förskoleklass till hösten och således har hon slutat på sitt dagis nu. Sista veckan tog vi med oss presenter till hennes tre närmaste fröknar - de fick en varsin lykta med doftljus i tillsammans med en ask choklad. Såklart piffade jag till dessa gåvor och Kajsa fick skriva sitt namn på dem alla:

* * *

My daughter Kajsa is starting pre-school this autumn and when she had her last week at kindergarten we gave her teachers some gifts. Everyone recieved a small lantern with a scented candle, togehter with a box of chocolates. Of course I embellished the gifts and Kajsa wrote her namn on all three of them:


På baksidan av varje tag skrev jag en hälsning från Kajsa med familj ifall jag inte kunde lämna över presenterna personligen.

* * *

On the back of each tag I wrote a note from Kajsa and her family in case I could not hand over the gifts personally.

Materiallista / List of supplies:

Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
MME Chalk Studio 2 6x6 Paper Pad CS3011
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Spellbinders Enlarged Embossing Pads W-023
Marianne Design Collectable Banners and Text Every Day COL1324
Marianne Design Kraft Paper Paper Bloc PK9109
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Prima Marketing Vintage Metal Antique Gold - Color Bloom 573843
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30
Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!