Fortsätt till huvudinnehåll

Och vinnarna är... / And the winners are...

Dagarna rusar fram och det är redan dags att avslöja vilka tre vinnare som röstats fram i augustis tävling.

I augusti skulle man skapa ett alster där färgerna grönt + blått (turkos är ok) + gult måste finnas med. Å det var många fina alster som hade skapats!

Här kommer vinnarna:

Trumvirvel, tack!
...........
.........
.......
.....
...
.

Bidrag nr 11 - Anna Ekman


 Bidrag nr 12 - Helen Th

 
 Bidrag nr 5 -  Ellenor Emilsson


Stort grattis till er alla! Ni vinner varsin Spellbinder die från deras nya release!

Och ett fantastiskt stort TACK till alla som deltog den här månaden - så fantastiskt fina bidrag ni knåpat ihop.

Hoppas ni deltar nästa månad också!
-------------------------------------
Time flies and it's already time for announcing the three winners in our challenge for August.

For the challenge you should make a project containing the colors green + blue (turqouise is ok) + yellow. There were lots of beautiful projects made this time (as usual).

Drumroll, please!
...........
.........
.......
.....
...
.
The winners can you see above!

A big congratz to all of you! You win a Spellbinder die each from their newest release!

And an amazingly BIG THANKS to all of you who participated this month - so many beautiful projects you have made!

We hope you'll join us next month as well!

Kommentarer

 1. Tusen, tusen tack!! Det var verkligen roligt att vinna!

  SvaraRadera
 2. Grattis till alla vinnare:)
  Kram Tesa/Therese

  SvaraRadera
 3. Woohoo! Tack så hemskt mycket! Blev jätteglad!! :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!