Fortsätt till huvudinnehåll

Formula 1!

Min käre kusinkusin är galen i Formel 1, mer galen än vad jag är. Jag är bara en hobbytittare i jämförelsevis. Han sitter med hundra skärmar och har grym koll på statistik till höger och vänster. Man skulle nästan kunna kalla han nörd. ;)

I vintras så frågade jag och min man om inte min kusinkusin och hans fru skulle följa med oss till Tyskland och se Formel 1 live. Det ville de såklart så vi bokade en resa till Hockenheim där vi njöt av en helg fylld av avgaser och dånande motorer. :) Lite roligt var att Lars' födelsedag inföll sig under samma helg så när Bettan beställde ett kort till sin make så var ju temat givet: ett Formel 1-kort. Eftersom min kusin svär sig till Ferraristallet så fick det bli så. ;)

***********

My dear doublecousin is crazy about Formula 1, more crazy than I am. I'm just a hobby viewer in comparatively. He sits with a hundred screens and full track of statistics to the right and left. I could almost call him a nerd. ;)

Last winter, me and my husband asked if my cousin's cousin and his wife would come with us to Germany and watch Formula 1 live. That was of course something they wanted, so we booked a trip to Hockenheim where we enjoyed a weekend filled with exhaust fumes and roaring engines. :) A bit of fun was that Lars' birthday fell on the same weekend so when Bettan ordered a card to her husband, the theme was given: a Formula 1 card. Since my cousin swears him self to the Ferrari stable, Ferrari it is. ;)Material
Basic Grey Mini Alpha Stickers Cranberry CPT-4577
Bazzill Basics Mono Raven Trio #3 Raven T10-1081
Bazzill Basics Mono Pomegranate Trio #3 Pomegranate T2-227  
My Minds Eye Collectable Notable Cute Enamel Dots CTB125
My Mind Eye My Girl Enamel Dots GB1052
Silhouette Cameo 12 tum 199215 Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!