söndag 17 augusti 2014

Fontana di Trevi

I maj i år åkte jag och min älskling till Rom. Det var den första gången jag besökte Italiens huvudstad och jag älskade det! Hotellet var fantastiskt, maten underbar och det fanns så mycket att se - vi hade kunnat stanna mycket längre. Det är definitivt en stad jag vill besöka igen!

* * *

In May this year, me and my darling went to Rome. It was my first time in the capital of Italy and I loved it! The hotel was fantastic, the food wonderful and there were so many things to see - we could have stayed much longer. This is definitely a city I'd like to visit again!

När jag gjorde den här layouten blev jag utmanad att göra något kreativt med kaffefilter - jag använde en Sizzixdie och skar ut vad som verkade vara en miljon små blomblad. När jag limmat ihop dem blev de en fin blomma. Jag är inte säker att jag gjorde den rättvisa dock, min såg lite rufsig ut. Jag sprayade blomman med Primas colour bloom sprays i två olika färger innan jag limmade fast bredvid mitt foto.

Härliga minnen att ha när hösten och vintern kommer igen. :)

* * *When I created this page I was challenged to make something out of a coffee filter - I used a Sizzix die and cut out what seemed to be a million little petals, all glued together they made a lovely flower. Not sure I could do it justice, though, mine looks a bit ruffled. I sprayed my flower with Prima's colour bloom sprays in two different colours before I glued it down right next to my photo. 

Lovely memories to have when autumn and winter returns. :)

Materiallista / List of supplies:
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Craft Paint Stucco Effect PL32188
Martha Stewart Craft High Gloss Wedding Cake PL32100
Bazzill Classic Kraft T9-960
Artemio Mini Glue Gun VIMGG
                                                Sizzix Bigz Die Flower Peony 658423
Sizzix Big Shot Machine 657900
Prima Marketing Sultry Shimmer Glistening Waves - Color Bloom 573942
Prima Marketing Sparkling Pastels Soft Teal - Color Bloom 573782
Prima Marketing Something Blue First Dance 575311
Prima Marketing Stationers Desk Draft 575458
Basic Grey Mini Alpha Stickers White BAS-3989
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30


Tack för titten! / Thank you for visiting!


2 kommentarer:

  1. Jättefin LO & blomman blev också super! Jag har aldrig varit i Italien & att besöka Rom vore så häftigt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tusen tack! Jag älskade Rom och vill åka tillbaka till fler italienska städer - kanske Florens, Venedig... :)

      Radera

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...