Fortsätt till huvudinnehåll

Anteckningsböcker till jobbet / Notebooks for work

Nu när skolan har startat igen för hösten (jag jobbar som lärare) så hade jag ett behov av nya anteckningsböcker till planering och möten. Jag brukar köpa billiga anteckningsböcker som jag piffar till efter eget huvud. Den här gången var anteckningsböckerna svarta, så jag tyckte det passade bra med starka färger som grön och orange och lite stämplat i svart. Jag har också använt några av de nya diesen från Spellbinders för att göra en liten etikett med text på. 

* * *

School has started again (I work as a teacher) and I needed some new notebooks for planning and meetings. I usually buy cheap notebooks that I embellish myself, in that way I get them the way I want. This time the notebooks were black, so I thought that it would look nice with strong colours such as green and orange and some stamping in black. I have also used some of the new dies from Spellbinders to make a label with text on.Jag försöker alltid att göra mina anteckningsböcker så enkla som möjligt, eftersom de slits ganska mycket. Hade jag haft mycket dekorationer på är det sannolikt att de trillar av när anteckningsboken åker upp och ner ur väskan.

* * *

I always try to keep my notebooks as simple as possible, since they tend to get worn down quickly. If I had glued a lot of flowers on them they would probably fall off when I often stuff my notebook into my bag and pull it out again.

Tack för titten! / Thanks for visiting!

Materiallista / List of supplies:
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Bazzill Canvas Hillary Trio #2 Parakeet T5-510
Bazzill Canvas Raven Trio #3 Raven T10-1081
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Sizzix Big Shot Machine 657900
Spellbinders Fancy Label Tags One S2-099
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Tsukineko Versafine Onyx Black TSVF082
Scrapbook Adhesives 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Våra återförsäljare / Our retailers

Tack för besöket! / Thanks for the visit!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!