Fortsätt till huvudinnehåll

A pink card

Idag visar jag er ett helt monokromatiskt kort- ett kort i bara en färg. Har gjort ett kort i bara rosa nyanser.
***
Today I show you a monocromatich card- its a card on only one color. Have made a card in only pink shades.

Har använt mig av lite olika Spellbinder dies. Det är roligt att använda flera olika och lägga dem lager på lager.
***
Have used different dies from Spellbinders. It is fun to use them and make layers,
När jag stansar ut med Big Shoten så finns det som tillbehör en magnetisk platta och den håller smådiesen på plats när jag vevar ut dem. 
***
When I use Spellbinders in the Big Shot, I use a magnetic plate. The plate helps the dies to stay in place.

För att det ska underlätta att "pilla" ut alla detaljer så använder jag en Tool N One. Ett fantastisk litet verktyg som jag rekommenderar.
***
To make it easier to "peel" out all the details  I use a Tool N One. A great little tool that I recommend.


Happy Scrapping!
Materiallista/List of Supplies:
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Celebration Two IN-037
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Corners And Accents One S2-097
Spellbinders Shapeabilities D-Lite Fancy Label Tags Two S2-100 
Spellbinders Nestabilities 5X7 Elegant Labels Four S6-005 
Spellbinder Tool n One T-001
Marianne Design Pretty pink RB2205
Martha Stewart Craft 24 Vial Glitter Multi-Pack M111102 
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Accessory Magnetic Platform for Wafer-Thin Dies 656499
Bazzill Chocolate Trio #1 Vanilla T8-808
Bazzill Fourz Dark Pink #3 Passionate T1-134
Prima  Optimist Flair Buttons 572402
Echo Park Love Story Collection Kit LS40016
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Scrapbook Adhesive - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!