söndag 27 juli 2014

Jag älskar fönsterkort / I love window cards

Jag har en förkärlek till dessa fönsterkort - ja, jag vet, jag borde testa lite nya vikningar - men jag kan inte låta bli att göra fler. Det är enkelt att vika och jag tycker det är så kul att dekorera dem. Dagens kort lämnades hur som helst över till min farbror i början på juli tillsammans med presenter från min familj och som synes så skrev jag alla våra namn på insidan av kortet med kalligrafi.

* * *

I really love making these window cards, and I know I should try some new ways and card folds, but I can't stop myself sometimes. They're easy to make and loads of fun to embellish. Today's card was delivered to my uncle in the beginning of July together with birthday gifts from me and my family. As you can see I wrote all our names with a calligraphy pen inside the card.


Nu är det nog dags att utmana sig själv att testa lite nya vikningar! Önska mig lycka till! ;)

* * *

I think it's time to challenge myself to try some new card folds! Wish me luck! ;)

Materiallista / List of supplies:

Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
MME Chalk Studio 2 6x6 Paper Pad CS3011
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Marianne Design Bright Blue RB2208
Prima Marketing Cartographer Vagabond 574550
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30


Tack för titten! / Thanks for stopping by!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...