Fortsätt till huvudinnehåll

Jag älskar fönsterkort / I love window cards

Jag har en förkärlek till dessa fönsterkort - ja, jag vet, jag borde testa lite nya vikningar - men jag kan inte låta bli att göra fler. Det är enkelt att vika och jag tycker det är så kul att dekorera dem. Dagens kort lämnades hur som helst över till min farbror i början på juli tillsammans med presenter från min familj och som synes så skrev jag alla våra namn på insidan av kortet med kalligrafi.

* * *

I really love making these window cards, and I know I should try some new ways and card folds, but I can't stop myself sometimes. They're easy to make and loads of fun to embellish. Today's card was delivered to my uncle in the beginning of July together with birthday gifts from me and my family. As you can see I wrote all our names with a calligraphy pen inside the card.


Nu är det nog dags att utmana sig själv att testa lite nya vikningar! Önska mig lycka till! ;)

* * *

I think it's time to challenge myself to try some new card folds! Wish me luck! ;)

Materiallista / List of supplies:

Bazzill Cardstock Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
MME Chalk Studio 2 6x6 Paper Pad CS3011
Basic Grey Mini Alpha Stickers Black BAS-3988
Marianne Design Bright Blue RB2208
Prima Marketing Cartographer Vagabond 574550
EK Tools Elegant Calligraphy Black Single 55-30071
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30


Tack för titten! / Thanks for stopping by!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!