Fortsätt till huvudinnehåll

Grattis! / Congratz!

Det är dags att presentera juli månads tre vinnare i vår tävling. I tävlingen så skulle man inspireras av den fina skissen som Katja ritat och därefter göra sitt eget alster.


Det kom in många fina tolkningar på skissen och som vanligt så var det många bidrag som fick röster när vi skulle utse de tre vinnarna. Men till slut så enades vi om dessa tre:

Bidrag nr 6 - Ulrika Wandler:

 

Bidrag nr 11 - Anna:


Bidrag nr 8 - Jenny:

SONY DSC

Vinsten denna månad är varsin skärmaskin från Martha Stewart Crafts. 

Stort grattis till er som vann och ett STORT TACK till alla er som deltog denna månad. Det är alltid lika roligt att se era olika tolkningar!

Den 1 augusti är det dags för nästa tävling - visst hänger ni på då också?!
--------------------------------------------------
It's time for revealing the three winners in our challenge for July. In this challenge you should be inspired by the lovely sketch Katja made and create your own project.

We've got several beautiful projects made by inspiration from the sketch and there were lots of project which got points when we should pick the three winners as usual. We could pick the winners at the end. And they are (see above).

This month prize is a cutting machine from Martha Stewart Crafts.

Congratz to the winners and a BIG THANKS to all of you who participated this month. It's always so much fun to see your different projects.

At August 1st it's time for our next challenge. We hop you will join us then as well?!

Kommentarer

 1. Stort grattis till alla vinnare! :D

  SvaraRadera
 2. Grattis alla vinnare! Superfina tolkningar😃

  SvaraRadera
 3. Grattis till alla vinnare:)
  Kram Tesa/Therese

  SvaraRadera

 4. stort grattis till superfina bidrag! :) Kram Karin

  SvaraRadera
 5. Stort grattis till alla vinnare!!! :)

  SvaraRadera
 6. Oj! Hur kunde jag missa detta?! Såg först nu! Så skoj!! Stort tack för att ni gillade min layout! Grattis till de två andra vinnarna! Underbart kort med världens sötaste giraff och härlig färgkombo, och superläcker layout! Så skoj med en LP-skiva som bakgrund!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!