söndag 20 juli 2014

Ett kort till Elsa / A Card for Elsa

Min fina vän och svägerska Elsa fyllde 40 år i maj och jag gjorde detta kort till henne - kortet matchade paketet som hade beige papper och lila snören. Vanligtvis tycker jag att lila är en svår färg att skapa med, men det gick faktiskt väldigt lätt den här gången! Rosor använder jag ju nästan alltid på mina alster och tillsammans med vitt och beige så funkade mina lila rosor bra!

* * *

Min wonderful friend and sister-in-law Elsa had her 40th birthday in May and I made her this card - the card went well together with the birthday gift which had beige wrapping paper and purple strings around it. Usually I think purple is a hard colour to bring into my creations, but this time it all fell into place. I use a lot of roses when I create and together with white and beige my purple roses were a perfect match!



Materiallista / List of Supplies:
Bazzill Classic White T10-1005
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Prima Marketing Cartographer Collection Kit 990190
Prima Marketing Frost Flowers Sow Drop Roses 565756
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Marianne Design Lavender RB2210
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...