Fortsätt till huvudinnehåll

You and Me

Jag har gjort ett litet album lagom stort att klistra småbilder i.  Har använt mig av Primas paperpad serie Something Blue.
Den underbara dien från Sizzix får pryda framsidan. Sizzix dien Frameworks Trellis är en die som jag kommer att använda många gånger- här har jag stansat i kartong.
***
I have made a small album big enough to paste small pictures in. Have been using Prima's paperpad series Something Blue. I have the wonderful die from Sizzix on the frontpage. I have used the Sixxiz Trellis Frameworks die on cardboard.


Klätt in alla sidor och dekorerar mer när fotona kommer att placeras in.
***
Covered all pages with patterned paper and I will decorate more when the photos will be placed into.

Happy Scrapping!

Material:
Prima Something Blue 6x6 Paper Pad 813512
Prima Tatiana Flowers Oceana 566371
Prima Cartographer Roamer 574482
Prima Something Blue SIIC 573218
Marianne Design Green and Off-white Paper Roses RB2217
Marianne Design Silk Lace Off White JU0915
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Martha Stewart Crafts - Scoringboard 42-05013
Martha Stewart Craft  24 Vial Glitter Multi-Pack M111102
Bazzill Chocolate Trio #1 Vanilla T8-808 
Sizzix Big Shot Machine Powder Blue and Teal 657900
Sizzix Frameworks Die - Trellis 659431
Scrapbook Adhesive - 3D Foam Squares - White, Variety Pack 01614-10
MyStik™ Permanent Strips Dispenser 01650-6
Kommentarer

  1. Sanslöst fint! Älskar pappersvalet och idén med tags i varje siblad. Här luktar liftvanrning ;) Jättefint verkligen! Kram Karin.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!