söndag 15 juni 2014

Kajsas anteckningsbok / Kajsa's notebook

Jag älskar att altra och piffa till mina anteckningsböcker - både de jag har hemma och på jobbet. När min dotter sa att hon också ville ha en sån, så gjorde jag såklart en till henne också. Hennes önskemål var att det skulle vara gula och rosa blommor på, så jag körde på det färgtemat. Jag lät några gamla blommor från Prima Marketing och minirosor från Marianne Design vara i blickfånget. Kajsa blev nöjd, så jag är också nöjd! :)

* * *

I love to alter and decorate notebooks - both the ones I have at home and at work. When my daughter said that she wanted a decorated notebook, just like me, I made her one, of course. Her wish was that I used yellow and pink flowers, so I went with that colour scheme. I used some old flowers from Prima Marketing and some mini roses from Marianne design and I let them be in focus. Kajsa was happy, so I am happy! :)


Materiallista / List of supplies:
Bazzill Classic White T10-1005
Basic Grey Spice Market Collection Pack C-SPC-4527
Martha Stewart Craft Paper Trimmer M281055
Prima Marketing Distressing Tool 890940
Prima Marketing Frost Flowers Snow Drop Roses 565756
Marianne Design Sunhine RB2202
Marianne Design Pretty pink RB2205
My Minds Eye Chalk Studio 2 Enamel Dots CS3020
Scrapbook Adhesives - Adhesive Value Pack 01697-30

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Besökare

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...