Fortsätt till huvudinnehåll

Junis vinnare / Winner in June

Det är hög tid för oss att avslöja vilka som blev månadens vinnare i junis tävling. 
Som vanligt är det otroligt svårt att utse vinnarna men till slut så enas vi alltid.

Den här månaden är det dessa härliga alster som vi fattade lite extra tycke för:

Bidrag nr 7 - Christel


Bidrag nr 9 - Päivi


Bidrag nr 3 -Ulrika


Stort GRATTIS till er alla!

Vi vill också tacka alla som deltog denna månad - så härligt att se hur ni alla tolkade vårt tema "Svensk sommar". På tisdag är det dags för oss att avslöja juli månads tävling. Hoppas ni hakar på oss då också!
----------------------------------
It's time for us to reveal this month winners. It's so difficult to pick the winners but at the end we have made the choise together.
This month we have picked the three lovely projects above. A big CONGRATZ to all of you!
We also want to thank all of you who joined us this month - so nice to see your different interpretations of our themes, this month was the theme "Summer in Sweden". On Tuesday is the challenge for July up and running. We hope you will join us then as well.

Kommentarer

 1. Stort grattis till alla vinnarna!
  Kram Tesa/Therese

  SvaraRadera
 2. Grattis alla vinnare! Underbart fina alster från ALLA! :D

  SvaraRadera
 3. Men åh vad roligt! STORT tack :) Och grattis till Päivi och Christel också!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Silhouette Studio v.4 - vacker design och nya funktioner

Helena är en av våra nya bloggare på Silhouette Sverige . Idag har hon gjort sitt första inlägg på bloggen : Har du inte uppdaterat till Silhouette Studio v.4 än? Då är det god tid att göra det nu! Efter veckor har testning finns nu den nya versionen tillgänglig på  Silhouette Americas Software-sida  och det utlovas en hel del nya funktioner. Du behöver dock inte vara orolig att kanske just din favoritfunktion saknas – v.4 gör samma saker som v.3, det är bara lite snyggare och bättre! Se här till exempel - säg den som inte vill mötas av vacker körsbärsblom varje gång man startar programmet! Väl inne i programmet kan du gå till "Inställningar" och under "Display" välja det tema som passar just dig och din arbetsplats bäst. Föredrar du kanske att arbeta med vit bakgrund och grått tema? Bara att pröva dig fram. För att läsa hela hennes inlägg, gå till Silhouette Sverige!

Mer inspiration med silikonformar och stenciler

Med en limpistol och silikonformar gör du snabba och enkla dekorationer. Jag har visat det tidigare i detta inlägg från april  och i detta inlägg från mars. Jag har även en kort video där jag visar hur det går till. Klicka här för att komma till videon. Detta är dagens alster och med det tänker jag även tacka för mig här som DT hos Hobbyworld. Jag har bestämt mig för att avsluta mitt uppdrag efter 5 år. Jag har varit med sedan starten och det har varit många roliga år. Men nu väntar nya utmaningar. Till ramarna har jag använt silikonformar från Martha Stewart tillsammans med Vaessen limpistol . Rosorna är också en silkonform, de kommer från Mod Podge . Just dessa finns tyvärr inte i shopen, men det finns andra silkonformar att använda. Bakgrunden är gjord med en stencil från Carabelle Studio som heter Ecriture á la Plume och Modeling Paste . Allt limmades fast på kortbasen och målades med svart gesso och sen borstade jag på olika nyanser av Mica pulver. H

Snabbpysslat med decoupage

Jag gillar att plantera blommor i gamla plåtburkar, det är ett kul sätt att ge burkarna lite extra liv. I denna har det varit oliver. Den fick snabbt ett nytt utseende med decoupagepapper från Craft Consortium . Decoupage är ett roligt och enkelt sätt att snabbt få ett nytt utseende. För att burken ska tåla att stå utomhus, lackade jag den med Mod Podge Outdoor, som är ett decoupagelim . Har inte ännu planterat något i den, för det har varit för kallt. En bra pensel är ett måste och Martha Stewart har fina, mjuka penslar som ej tappar hår . Min burk fick en extra dekoration i form av en topper från Marianne Design . Denna heter Matties Wild Flower. Materiallista: Decoupagepapper Decoupagelack Pensel Tack för titten!